Aslan, AbdurrahmanBayraktar, Asiye2024-08-192024-08-191990https://hdl.handle.net/11454/83377Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.- 43 - 7. ÖZET Ankara ili Kazan ilçesi yöresinden temin edilen arı sütü nün değişik koşullarda ve kompozisyonlarda depolanması sırasında bazı kimyasal değişimlerin incelendiği bu çalışmada, arı sütü örnekleri 3 değişik depolama koşulunda bekletilmiştir. O- 50 8. SUMVKRV In this study, the various chemical changes of the royal jelly obtained from Ankara's Kazan region and stored at different conditions and compositions were examined. Samples of royal jelly were stored at 3 different condi- t i ons. The anatrinfo:eu-repo/semantics/closedAccessGıda MühendisliğiFood EngineeringArı sütüRoyal jellyDepolamaStorageKimyasal değişmelerChemical changesArı sütünün kurutularak depolanması sırasında bazı kimyasal değişimlerin incelenmesiMaster Thesis16610255