Yaygın, HasanGüven, İbrahim2024-08-182024-08-181988https://hdl.handle.net/11454/82912Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.-58 ÖZET Araştırma farklı miktarlarda rekonatitüe süt katılan sütlerden yapılan beyaz peynirler üzerinde rekonatitüe sü tün meydana getiren olumlu ya da olumsuz etkileri belirle yerek, beyaz peynir yapımında sn uygun rekonatitüe süt ora nını ortaya çıkarm- 60 - SUMMARY The research was made to expose the best reconstituted milk rate.- add to into the milk as determining the positive and repative effects reconstituted-milk caused in white cheese which was obtained as adding different rates recons tituted-mtrinfo:eu-repo/semantics/closedAccessGıda MühendisliğiFood EngineeringBeyaz peynirWhite cheeseSütMilkSüt tozuMilk powderİnek sütüCow milkFarklı organlarda rekonstitüe süt katılmış inek sütünden yapılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerinde araştırmalarMaster Thesis1744325